Thursday, April 03, 2014

Bloggerlar ve Fenomenler Sosyal Medya Kampanyalarında Güçlerini Birleştiriyor

Türkiye’nin en büyük bağımsız yayıncı ağı Boomads, her sektörden yüzlerce markanın dijital yolculuğunda en yenilikçi çözüm ortağı olmayı sürdürüyor. Doğal reklam ve İçerikle pazarlama trendi yükseldikçe  Bloglar pazarlama karmasının vazgeçilmezi haline geliyor.

Boomads, markalı içeriklerin Bumerang Network üyesi 30 bini aşkın nitelikli blog ve bağımsız web sitesinde yayınlanmasını ve yayıncıların sosyal medya gücüyle geniş kitlelere ulaşmasını sağlayan bir reklam platformu. Markaları tüm internette gerçek anlamda okutup konuşturmayı hedefleyerek, hedef kitleleriyle uzun vadeli ve sürdürülebilir iletişim kurmalarını sağlıyor. Reklam verenlere sunduğu gelişmiş segmentasyon seçenekleri sayesinde, markaların hedef kitleleri göz önünde bulundurularak modadan teknolojiye, seyahatten yemeğe kadar 46 farklı kategoriden seçim yapma imkanı tanınıyor. Blog yazarlarının ve okuyucularının sosyal medyada sahip oldukları güçlü varklıklarıyla birlikte kuvvetli bir WOM etkisi yaratılıyor. Reklamların içerik tabanlı olması sayesinde arama motorlarında indekslenmesi ise olumlu bir SEO etkisi sağlıyor.

300 Markayla 700 Kampanya 

Boomads Reklam Platformu, bugüne dek işbirliği yaptığı 300’ü aşkın markaya 2 farklı reklam alternernatifi sunuyordu. Bunlardan biri, firmaların reklam içeriklerinin yüzlerce ilgili blogda yayınlanmasıyla gerçekleşen “Seeding” modeli.  Bir diğeri ise, belirli sayıda blog yazarının kampanyaya konu olan ürün veya hizmeti deneyimleyerek,  kendi yorumlarının yer aldığı özgün içerikleri hazırlayıp yayınlamalarına dayanan aşağdaki grafikte detaylarını kısaca görebileceğiniz “Content Paketleri”.   Büyüyen ve globalleşen networküne paralel olarak 2014’ün başında yeni bir altyapı geliştiren Boomads, şimdi de yepyeni reklam modellerini reklam verenlerle buluşturuyor.

 

Sosyal Medya'nın Güçleri Birleşiyor

Artık Boomads'in networkünde onbinlerce nitelikli blog ve niş web sitesinin yanı sıra, sosyal medyada oldukça geniş kitlelere ulaşan fenomenler de yer alıyor. Dijital reklamcılığın yeni rotasını belirleyecek  bir vizyonla planlanan yeni reklam modeli, blog yazarları ile sosyal medya fenomenlerinin internet dünyasındaki güçlerini birleştirmeyi hedefliyor. Yüksek erişimleri ve takipçi sayıları sayesinde markaların ilgi odağı olan fenomenler ve yazdıkları organik içeriklerle kendi uzmanlık alanlarında fikir önderleri haline gelen blog yazarları aynı kampanyalarda yer alacak. Instagram veya Twitter üzerinden duyurulan kampanyalar, sosyal medyada etkileşim için bir tetikleme platformu gibi çalışan bloglarla desteklenecek.  Boomads’i diğer platformlardan ayıran en önemli özelliklerinden biri olan gelişmiş segmentasyon seçenekleri  ise, reklam verenlere bloglarda ve sosyal medyada nokta atışı hedefleme yapma imkanı tanıyacak. Markalar hedef kitlelerine en çok tercih ettikleri sosyal platformdan, ilgiyle takip ettikleri isimler aracılığıyla ulaşabilecek.

Bloglarda Ekstra Görünürlük: Blog Sponsorluğu

Boomads’in bir diğer yeni reklam modeli ise “Blog Sponsorluğu”. Firmalar, hedef kitlelerinin takip ettiği  bloglara dönemsel olarak sponsor olabilecek ve advertorial’ın yanı sıra farklı reklam modelleriyle de  bloglarda yer alabilecekler. Böylelikle markalara bloglarda ekstra görünürlük sağlanacak. Sponsorluk paketi kapsamında; sayfa giydirme, banner, slider gibi ‘display’ yayınlar, düzenli advertorial yayını, marka yüzüyle röportaj ve dosya konusu gibi özel içerikler yer alıyor. Sponsorluk projeleri, blog yazarlarının sosyal medya hesaplarından gerçekleştirecekleri düzenli paylaşımlarla da desteklenecek. Boomads Mart ayı itibarıyla lansmanını gerçekleştirdiği yeni paketleriyle, reklam verenlerin dijital mecralardaki iletişim ihtiyaçlarına 360 derece çözüm sunmayı hedefliyor.


Kaynak: http://blog.bumads.com.tr/index.php/2014/03/bloggerlar-ile-fenomenlerin-gucleri-birlesiyor-2/ 

8 comments:

Kerim Asker said...

ben blogumda 2 reklam makalesi yayımlamıştım :)

Unknown said...


head soccer 2 is second version of big head game. It has a lot of football games on top of the world head soccer and head soccer unblocked , soccer heads or big head basketball also Big Head Soccer and Big Head Football .Enjoy Big Head Soccer you can follow funny big head games activities about football, basketball as big head basketball and Head Soccer or Big Head Football . Big Head Football is the well-known game among football lovers with many famous games Head Soccer or Big Head Soccer andbig head basketball . Join big head basketball championship of this awesome basketball game. Choose your player, take part in this championship Head Soccer, Big Head Soccer or Big Head Football.

yanmaneee said...

cheap jordans
nike air max 2019
fila
moncler jacket
nike vapormax
kyrie shoes
adidas gazelle
nike huarache
air jordan
michael kors bags

yanmaneee said...

kyrie 4 shoes
michael kors outlet
yeezy boost
kyrie shoes
vapormax
nike air max 95
supreme hoodie
lebron shoes
yeezy shoes
supreme

yanmaneee said...

off white
kd shoes
longchamp handbags
goyard
moncler coat
christian louboutin outlet
kyrie 6
golden goose sneakers
air yeezy
kd 11

Darren Demers said...

Boomads Reklam Platformu, bugüne dek işbirliği yaptığı 300’ü aşkın markaya 2 farklı reklam alternernatifi sunuyordu. Bunlardan biri, firmaların reklam içeriklerinin yüzlerce ilgili blogda yayınlanmasıyla gerçekleşen “Seeding” modeli. Bir diğeri ise, belirli sayıda blog yazarının kampanyaya konu olan ürün veya hizmeti deneyimleyerek, kendi yorumlarının yer aldığı özgün içerikleri hazırlayıp yayınlamalarına dayanan aşağdaki grafikte detaylarını kısaca görebileceğiniz “Content Paketleri”. Büyüyen ve globalleşen networküne paralel olarak 2014’ün başında yeni bir altyapı geliştiren Boomads, şimdi de yepyeni reklam modellerini reklam verenlerle buluşturuyor.
wholesale salwar suit catalogue ,
wholesale salwar suit online ,

Unknown said...

replica bags india replica hermes bag w9l31b7b15 replica bags reddit go right here m0o78r8a80 replica designer bags replica bags gucci replica bags wholesale in divisoria view publisher site q7u35k1n64 replica bags nancy

tanotea said...

read this article replica ysl handbags Visit Website best replica designer bags official source replica ysl bags